Shaanxi Gold-kivi Electronics Co, Ltd
Tuoteryhmä

Magneettiset jauheliitokset MPP-ytimet 55869-A2

Magneettiset jauheliitokset MPP-ytimet 55869-A2

MPP-magneettien magneettiset ytimet, joilla on hyvälaatuiset MPP-ytimet, voidaan luokitella koon, läpäisevyyden ja lämpötilan vakauden mukaan. Yleensä kannattaa valita ytimen suurin fyysinen ja taloudellinen koko. Suuren poikkipinta-alueen ja pienen magneettivuon tiheyden ansiosta Q-arvo on ...


Magneettiset jauheliitokset MPP-ytimet 55869-A2

MPP-ytimet voidaan luokitella koon, läpäisevyyden ja lämpötilan vakauden mukaan. Yleensä kannattaa valita ytimen suurin fyysinen ja taloudellinen koko. Suuren poikkileikkauksen alueen ja pienen magneettivuon tiheyden vuoksi suuren magneettisen ytimen Q-arvo on suhteellisen korkea, ydinvaimennus on pieni ja ikkunan alueen kuparin häviäminen pienenee.

Magneettisen ytimen ulkohalkaisija on 0,14 - 5,218 tuumaa. Taulukko 1 tarjoaa valikoiman fyysisiä tietoja ytimen koosta ja käämien likimääräisistä ulottuvuuksista.
Magneettisen ytimen ulkohalkaisija on 0,14 - 5,218 tuumaa
Läpäisevyysalue on 14 - 550
Magneettisen ytimen häviö on pieni ja magneettinen ydin, jolla on alhainen läpäisevyys, soveltuu paremmin suurtaajuuskaistalle


Yli 25 vuoden kokemus tuotekehityksestä
Shaanxi Gold-Stone Electronics on ammattimainen valmistaja erikoistunut suunnittelemaan ja tuottamaan laadukkaita elektronisia komponentteja vuodesta 1991. Päätuotteitamme ovat erilaiset muuntajat, induktorit, ferriittisydämet, yhteismuodot, suodattimet ja muut niihin liittyvät tuotteet. Näitä komponentteja käytetään laajalti digikameroissa, tietokoneen VGA-kortteissa, ADSL / VDSL-modeemeissa, tietokoneiden oheislaitteissa, autoteollisuudessa, tietoliikennelaitteissa, testauslaitteissa, GPS-laitteissa, lääketieteellisissä laitteissa ja matkapuhelimissa.

Pystyy tekemään 200 miljoonaa yksikköä kuukausittain
Omistamme kolme tehdasta Manner-Kiinassa ja noin 600 ammattitaitoista työntekijää. Korkeimman laadun varmistamiseksi koko ajan toimimme tiukasti ISO 9001 -standardien mukaisesti. Hyödyntämällä edistyksellisiä koneita, laukaisimme kuukausittain 200 miljoonaa kappaletta.

Hot Tags: Magneetit jauhepiirit MPP Cores 55869-A2, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, laadukkaat tuotteet
Liittyvät tuotteet
I want to leave a message
Ota yhteyttä
Osoite: NO.21 Dongyi Road .Xi'an Shaanxi PRChina.
Puhelin: +86-29-85401274
 Faksi:86-29-85401274
 Sähköposti:sales@gsmagnetics.com
Shaanxi Gold-kivi Electronics Co, Ltd
Share: