Shaanxi Gold-kivi Electronics Co, Ltd
Categories
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Miten rakentaa yrityksen tiimin

Miten rakentaa yrityksen tiimin?

Olemme sitä mieltä, että joukkue ja hyvä tai huono, ei ole ihmisen kyky riippuu koosta haluavat vedota kaikkien power ja solidaarisuuden hengessä yhteistyössä infektio ihmisten välitämme joka toinen joukkue, joukkue, meidän pitäisi aktiivisesti suorituskykyä tiimimme, kertoa heille, että olemme paras! Ainoa vaihtoehto on oikeassa, päätimme, että meillä olisi ollut parempi, mennään tartuttaa kaikki huomenna rikkaus on hyvä, toivottavasti alusta! Mitä tapahtui noin minulle tehdä minut tunne hyvin syvällä, perhe, ystävät, nyky-yhteiskunnan todellisuutta, ihmiset ovat niin houkutus ihmisillä on rahaa on liian suuri, joten meidän on opittava kommunikoimaan paremmin, ja paras vain sydämen ja sydän keskustelu oli menestys! Ollakseni rehellinen, uskon, että kukaan ette te! Menestystä edessämme! Lue sietää, saat anteeksi, oppia kova, oppia maksamaan... Palautuspäivä ei ole kaukana!

Täällä on runsaasti ja niiden yleistyksiä perustaa joukkueen kuuden siirron toivoa saattaa auttaa joukkue (koska wealth management kyky keskittyä markkinointi, niin ratkaisu on sovellettava markkinointi joukkue):

▶ kokoa: varmistaa, että jokainen joukkueen jäsennumero on vähemmän kuin 12 henkilöä hallitsemiseksi.

taitoja: varmistaa, että jotkut tiimin jäsenten on seuraavat kykyjä: teknistä asiantuntemusta, ongelmanratkaisu ja päätöksenteko teho, ihmissuhde kyky.

rooli: perusteella Länsi hallinnon teoria paras tiimin jäsenet ole seuraavat yhdeksän merkkiä (jos koko on pieni, voi henkilö on useita rooleja): luoja, avustaja, arvioijien, järjestäjät, päättäjät, ohjaimet, säilyttää, neuvonantaja ja yhteystiedot.

▶ goal: perustuu periaatteisiin SMART asettaa tietyn ryhmän tavoitteita.

vastuut: selkiyttämään jokainen ryhmän jäsen.

arviointi: suorituksen arviointijärjestelmä suunniteltu teetäOta yhteyttä
Osoite: NO.21 Dongyi Road .Xi'an Shaanxi PRChina.
Puhelin: +86-29-85401274
 Faksi:86-29-85401274
 Sähköposti:sales@gsmagnetics.com
Shaanxi Gold-kivi Electronics Co, Ltd
Share: